Intalniri si Workshop-uri

Vezi mai mult Stabileste o intalnire

Intalniri si Workshop-uri

Vezi mai mult Stabileste o intalnire

Intalniri si workshop-uri pe diferite teme, explorand diferitele profunzimi si fatete ale Constiintei si ale realitatilor.

Majoritatea celor care au participat la o intalnire sustinuta de Bogdan Onecic au confirmat faptul ca, intr-un fel sau altul, energia si spatiul creat acolo le-a schimbat viata sau cel putin au fost pusi fata in fata cu propriile limite si au avut ocazia sa mearga dincolo.

O intalnire este de obicei creata 50% de Bogdan si 50% de catre participanti. De aceasta, informatiile si profunzimea intalnirilor difera de la grup la grup, de la moment la moment. Dar intotdeauna toti participa, cel putin energetic, astfel incat fiecare isi primeste propriile cadouri, propriile potentiale pentru schimbare.

De obicei intalnirile sunt limitate la 10-15 persoane si tin 1-2 zile. Aceasta ofera un spatiu clar, intim si creeaza potentialul pentru a face schimbari reale si rapide in realitatile participantilor.

Daca simtiti si vreti sa cream impreuna o astfel de intalnire, intr-o locatie anume, va invit sa folositi formularul din pagina de contact, mail-ul: bogdan@iamhere.ro sau nr. de tel.: 0720 71 52 71
Cateva opinii (Testimoniale)

Energia care a curs acolo in timpul cursului a fost o energie incredibila, o energie a iubirii, o energie calda si suava. Am realizat cat de minunata si cat de importanta este" respiratia constienta". Nu pot sa exprim foarte bine prin cuvinte, pentru ca asa cum spui si tu, astfel de lucruri se traiesc, se simt, sunt profunde si asta este incredibil!
....

In aceasta curgere naturala a vietii deloc intamplator si surprinzator mi-a fost sa te cunosc pe tine :) un maestru al bucuriei, intelepciunii si iubirii de sine :) a fost fantastica intrevederea cu el, am acceptat cu inima plina de entuziasm sa ma deschid fata de mine si cu fiecare respiratie adanca sa ma cunosc, sa ma simt, sa imi apreciez meritele si sa ma iubesc mult mai profund...cu drag Radu !!!

Am primit un dar minunat, mai multe chiar ... credeam ca ma cunosc si stiu ce imi doresc dar in urma acestei intalniri am descoperit ca ma minteam frumos, descoperand rani atat de adanci si traume care "radeau " galagios ... dar eu nu auzeam si nu simteam. Eliberarea a venit dupa o puternica revolta ... o tornada care initial m-a determinat sa fug, sa ma ascund ( de mine ) ... unde? ! Totul era de fapt acolo ... in mine ... doar astepta sa aflu ca ... EU SUNT! Multumesc mult Bogdan!

Vezi mai multe